25.9.2007

Muslimipuolueen perustajien taustat

Vastikään perustetun islamilaisen puolueen toiminta tullee olemaan mielenkiintoista. Vaikka en toivokaan sille yhtään kannatusta, niin luulisin sen tuovan islamin poliittista ulottuvuutta esille, eli käytännössä sharia-lakia. Näin myös suomalaiset alkavat vähitellen oppia, kuinka hirveä se oikeasti onkaan.

Mielenkiintoisuutta lisää muutamien puolueen perustajien taustat.

Puheenjohtaja Abdullah Tammi on ilmeisesti pyörinyt Pekka Siitoimen kanssa samoissa porukoissa aikoinaan. Mikäli tulkitsen oikein hänen lähettämäänsä tekstiviestiä Olavi Mäenpäälle, niin hän selittää sen olleen vain tietojen keräämistä Neuvostoliitolle. Niin tai näin, ei se kovin selväjärkiseltä toiminnalta vaikuta. En yhtään ihmettelisi, vaikka hän natsi joskus olisi ollutkin. Toisen maailmansodan aikaan muslimien yhdeydet natsi-Saksaan eivät tainneet olla mikään salaisuus, olihan kummallakin osapuolella yhteinen vihollinen: juutalaiset.

Sihteeri Sauli Ingmanilla ei sen sijaan taida olla minkäänlaista sympatiaa itänaapuriin. Hän on lähettänyt nyysseihin viestejä, joissa on kysellyt mahdollisuuksia päästä taistelemaan venäläisiä vastaan Dagestaniin ja Tshetsheniaan (myös HS uutisoi tämän).

Tietääkö kukaan muu mitään vastaavaa muista muslimipuolueen aktiiveista?

edit: Hieman lisää juttua Tammesta.

2 kommenttia:

Lasse Pitkäniemi kirjoitti...

Törmäsin tänään pizzeeriassa Ilta-lehteen (vai oliko se Ilta-sanomat) joka ilmeisesti oli tämänpäivän numero, jos ei, niin sitten se oli eilisen tai edellispäivän lehti.

Joka tapauksessa, lehdessä puhuttiin Tammesta ja islamilaisesta puolueesta. Siinä kerrottiin mm. että Tammella on miljoonan euron ulosottovelka ja että Tammella (ja ilmeisesti jollain toisella puolueen jäsenistä) on (naisten) pahoinpitelytuomioita sekä useita pahoinpitelyepäilyjä mittarissa. Islamilaisesta puolueesta saattaa vielä olla ateismille ja suomalaiselle vapaa-ajattelulle paljonkin hyötyä :)...

Puumala kirjoitti...

Aluksi toivoin kyllä, että tälläistä puoluetta kukaan järkevä ihminen ei olisi menossa yrittämäänkään, mutta ilmeisesti tarpeeksi tyhmää porukkaa löytyy myös Suomesta :)

@Lasse Pitkäniemi "Islamilaisesta puolueesta saattaa vielä olla ateismille ja suomalaiselle vapaa-ajattelulle paljonkin hyötyä :)..."
Toivotaan parasta, että näin käy. Siihen ei kyllä todellakaan tarvita paljoakaan kun pelkkä kristinusko saa ihmisiä kääntymään pois uskosta ja se on paljon "lievempi" uskonto kuin islam.

Suomella on kyllä asiat erittäin huonosti jos eduskunnassa ei viimeistään naiset älähdä tästä. Varmasti tuntuu mukavalta kun bylsit jotain sen jälkeen tuomitaan kuolemaan. Ensin upotetaan päätä myöten hiekkaan ja sitten ruvetaan heittelemään isoilla kivillä niin, että kuolet. Hienoa!

Tässä uskonnon sokeutta parhaimmillaan:
__________________________________
http://xs124.xs.to/xs124/08060/
imageproblem613.gif
__________________________________
Mielestäni kaikki uskonnolliset puolueet pitäisi kieltää kokonaan hallinnosta ja uskonnot eivät saisi vaikuttaa yleiseen lainsäädäntöön pilaamalla jo ennestään huonoa järjestelmää jollain hömpällä. Uskontoa ei koulussa saisi olla lainkaan ja ala-asteelaisten herkkiä mieliä ei saisi vaurioittaa niinkin julmalla tavalla. Eli harjoitetaan niitä satukerhoja ihan vapaa-ajalla eikä siellä missä liikkuu älyllistä elämää.
#PuumalaZ