3.9.2006

Ruotsalainen raiskaus

Ihmissuhteet linkitti uutisvideoon lisääntyneistä raiskauksista Ruotsissa. Kaksi seikkaa kiinnitti huomioni siinä, tai oikeastaan niiden puute.

Ensinnäkin, olen aika varma että uutisessa mainittujen itsepuolustuskurssivaatimusten takana ovat feministit. Ja Ruotsissahan feminismi tunnetusti tarkoittaa miesten vihaamista. Tiedot lisääntyvistä raiskauksista antavat feministeille lisää pontta miesten kollektiiviselle syyllistämiselle. "Jokainen mies on potentiaalinen raiskaaja." (Lisää aiheesta kertoo esimerkiksi Evin Rubarin dokumentti Könskriget, jonka TV2 lähetti kesällä nimellä Sukupuolisota.) Tätä ei tietenkään mainittu uutisessa, koska feminismin kritisoiminen ei ole poliittisesti korrektia.

Toiseksi, uutisessa ei puhuttu yhtään mitään siitä, mikä on raiskausten kasvaneen määrän taustalla. Onneksi kuitenkin blogimaailma on ollut valppaana jo jonkin aikaa ja tuottanut varsin mielenkiintoisia kirjoituksia, jotka antavat jonkin verran viitettä ainakin yhdestä syystä: muslimimaahanmuuttajien määrän lisääntymisestä.

Fjordmanin postaukset aiheesta:
Muslim Rape Epidemic in Sweden and Norway - Authorities Look the Other Way
The Norwegian Government - Covering Up Immigrant Rapes
Rape: Nothing to do with Islam?
Norwegian Authorities Still Covering Up Muslim Rapes

Tästäkään ei tietenkään voi puhua uutisissa, koska kaikenlainen islamin kritisointi katsotaan islamofobiaksi ja rasismiksi ja siten poliittisesti epäkorrektiksi.

3 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Rasististahan esimerkiksi Fjordmanin tai vaikka kotoisen Vääräuskoisemme kommentointi ei ole, koska sehän vain kertoo totuuden jota valtamedia ei kerro?

Yeah right. Kyllä sillä on merkitystä, miten ja mitkä asiat tuodaan esille

Anonyymi kirjoitti...

Ja millähän tavalla Fjordmanin tai Vääräuskoisen kommentointi sitten on rasistista, millaisen rasismin määritelmän mukaan? Islam ei ole rotu, joten islamin kritisoiminen ei voi olla missään tapauksessa rasistista. Toivottavasti et myöskään vihjaa, että tiettyyn aiheeseen keskittyminen olisi jotenkin "rasistista", ikäänkuin Fordmanilla ja Vääräuskoisella olisi jokin velvollisuus tuoda esiin muita näkökulmia kuin omansa. Muslimimaahanmuuttajat OVAT väkivaltaisempia kuin eurooppalainen kantaväestö. Ei se voi olla aihe uutiselle, kun muslimi käyttäytyy kunnolla.

USpace kirjoitti...

..
absurd thought -
God of the Universe says
rape is part of their culture

you simply must respect it
no matter how sick or vile
..