6.2.2006

Jo kaksi kuolonuhria

Muslimien sota sananvapautta vaalivia länsimaalaisia vastaan on siis jo käynnissä. Äsken bongasin uutiset ensimmäisistä kuolonuhreista.

"Yksi mielenosoittaja kuoli, kun hän jäi liekkien saartamaksi ja hyppäsi rakennuksen kolmannesta kerroksesta", kertoo HS. Tämä siis tapahtui kun muslimit olivat polttamassa Tanskan suurlähetystöä Beirutissa.

"Afganistanissa ainakin yksi ihminen on kuollut ja kaksi haavoittunut profeetta Muhammedin pilapiirrosten vastaisissa mielenosoituksissa", kertoo puolestaan MTV3.

Onneksi muslimit sentään tappavat toisiaan, eivätkä länsimaalaisia.

Samizdatan blogissa kommentoidaan aika hauskasti Iranin aikomusta kieltäytyä kaupankäynnistä niiden maiden kanssa, joissa kuvat on julkaistu:

"Excellent! Who needs sanctions when these guys will impose them on themselves. Wow, with enemies like that, who needs friends?"

Kuvat Muhammedista ovat satuttaneet myös kristittyjä, väittää arkkipiispa Paarma.

"Arkkipiispa Jukka Paarman mielestä islamin edustajiin kohdistunut loukkaus on sattunut myös kristittyihin. [...] Arkkipiispa Jukka Paarma on ilmaissut avoimessa kirjeessään myötätuntonsa Suomen muslimeille profeetta Muhammedista julkaistuista pilakuvista."

Mitenkäs on, kristityt? Oletteko samaa mieltä? Ja jos olette, niin millä perusteella? Itse en oikein ymmärrä miten ne voisivat satuttaa, mutta sinänsä ihan kiva että myös arkkipiispa myöntää olevansa yhtä irrationaalinen kuin muslimitkin.

2 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Turkissa tapettiin katolilaispappi, tosin se oli kait yhtä kaheliuskis kuin ampujansakin, mutta eipä tappaminen sitä yhtään oikeammaksi tee.

Touhussa tuntuu olevan meininkinä se, että valitse puolesi. Vaihtoehdot ovat nationalistioikeisto tai sitten uskonnollinenoikeisto. Lupaavat vaihtoehdot, jotenkin kuvittelen ettei Paarma antaessaan tukea muslimeille ollut antamassa sitä oikeistolle vaan ehkä sieltä löytyy enemmänkin niitä sävyjä kuin äänekkäimmät fanaatikot.

mr_Zombie kirjoitti...

Minusta on kyllä vielä ainakin yksi puoli, eli sekularistit, joihin itsekin lukeudun. Vastustan koko hommaa siksi, koska se perustuu yliluonnolliselle huuhaauskomukselle, en sen takia koska "ählämit ovat ulkomaalaisia".

Paarman kanta tuntuu olevan sellainen äärikiltti "kunnioitetaan nyt kaikki toisiamme ja toistemme mielipiteitä, olivat ne kuinka tyhmiä tai sairaita tahansa".