9.2.2006

EU on ystävämme

Sarjassamme EU:n upeat ja mahtavat ja tosi hyvät direktiivit:

"Kuljetusalalla on nyt lopullisesti edessään karu totuus: tuhannet pitkät moduulirekat ovat 1. tammikuuta 2007 viisi senttiä liian leveitä, eikä niitä voi enää laillisesti käyttää." -HS

EU:n tehtävänä on säätää direktiivejä, jotta EU:n alueella elävien ihmisten elämä helpottuisi kaikin puolin, ja kaikilla olisi kivaa. Siitä tässäkin on kyse, ihan varmasti. Mitä ilmeisemmin 260 cm leveistä rekoista olisi erittäin suurta haittaa ihmisille, eihän niitä muuten kiellettäisi. Vai mitä?

"Arvioiden mukaan Suomessa on 2 500–3 000 moduuliyhdistelmää sekä tuhat tai jopa kaksituhatta vaihdettavaa kuormatilaa, joiden käyttö päättyy tämän vuoden lopussa, jollei niistä leikata viittä senttiä."

Siis ihan kauhee määrä haitallisen kokoisia rekkoja! Tämä osoittaa, että EU:n direktiivi on tullut tarpeeseen. Ilman sitä nuo kaikki saisivat ajella ihan vapaasti Suomen teillä, eikä kukaan estäisi. Miksei eduskunta ole tehnyt asialle mitään?! Ilmeisesti siellä on niin tyhmiä ihmisiä, etteivät he ole ymmärtäneet mikä on suomalaisille parasta. Onneksi sentään kuulumme Euroopan unioniin, jossa osataan tehdä oikeat päätökset!

Ei kommentteja: