13.2.2004

Rybkin olikin siepattu!

Presidenttipeli kovenee Venäjällä. Kateissa ollut ehdokas löytyy Kiovasta ja Moskovaan palattuaan sanoo vain lomailleensa. Nyt hän kuitenkin Lontoossa väittää tulleensa siepatuksi eikä aio mennä takaisin Venäjälle ennen vaaleja, koska pelkää tulevansa tapetuksi.

Rybkin, kuten hänen Lontoossa asuva tukijansa Berezovski, ovat arvostelleet nykyistä presidenttia Putinia voimakkaasti. Erittäin ikävää, jos Putin on tämän sieppaamisen takana. Hän itsevaltiamaiset piirteensä alkavat paljastua karmaisevalla tavalla. Pitäisikö tästä alkaa huolestumaan jo oikeasti? Venäjä sentään sijaitsee tuolla heti rajan takana.

Toisaalta, voi hyvin olla mahdollista että Rybkin on itse junaillut tämän saadakseen julkisuutta. Tai kenties joku muu Putinin vastustaja on homman takana, haluten mustamaalata Putinia vihjailemalla tätä sieppauksen takana olevaksi. Niin tai näin, pelottavan kovilla panoksilla presidenttipeliä pelataan.

Lähteenä IS

Lisäys:

Reuters kertoo asiasta hieman enemmän. Rybkin sanoo, että häntä olisi kuvattu videolle jotenkin inhottavasti. Odotamme mielenkiinnolla milloin tämä vuotaa internetiin.

Ei kommentteja: